Въпросът за бройката. Edna енигма в любовните взаимоотношения. Малко като въпроса

...
Въпросът за бройката. Edna енигма в любовните взаимоотношения. Малко като въпроса
Коментари Харесай

Броят на хората, с които си спал, ИМА значение

Въпросът за броя. Edna енигма в любовните взаимоотношения. Малко като въпроса с размера. Само че за разлика от втория, първият въпрос в действителност има значение и журналистката Алексис Джордж от уеб страницата Your Tango изяснява от персонален опит за какво това е по този начин:

Наречете ме луда, само че постоянно, когато стартира да комуникирам с мъж, един от първите въпроси, които обичам да задавам, е „ С колко души си спал? “ Обикновено по-късно става забавно. Открих, че доста момчета са сюрпризирани, че съм била толкова „ смела “ да задам този въпрос.

Тези момчета, както и другари и от двата пола, са ми казвали, че е необичайно и безсмислено да желая отговора. Те настояват, че това, което човек е правил, преди да се обвърже с теб, няма безусловно нищо общо с теб. Стига да са били рационални по отношение на своето здраве в половата им процедура, броят на хората, с които са спали, е без значение. Те продължават с това, че ще бъда отблъсната, в случай че броят е по-голям от упованията ми или че непрекъснато ще мисля какъв брой по-опитен е другият човек от мен, в случай че решим да станем интимни.

Не съм съгласна. Би било друго, в случай че питах за имената на всички хора, с които са спали, и използвах тази информация, с цел да схвана повече за тези хора. Тогава виждах по какъв начин непрекъснато ще се съпоставям с другите дами, с които са били. Но това не беше повода да запитвам.

Питам, тъй като тъкмо както любимия цвят или филм, броят на хората, с които някой е спал, приказва доста за него.  Да сте спали единствено с един човек може да значи, че не сте имали доста прекарвания и може да се нуждаете от помощ, с цел да откриете какво харесвате и какво не харесвате в срещите. Това също може да значи, че спите единствено с хора, с които сте в сериозна връзка. От друга страна, в случай че броят на хората, с които сте спали, е 50, може би не вярвате, че би трябвало да имате освен това от физическо привличане към човек, с цел да имате полов контакт, или просто в действителност обичате да доставяте/получавате наслаждение и желаете да имате толкова опит, колкото е допустимо, преди да се установите. Така или другояче, въз основа на отговора, узнавам нещо, което може да ми помогне да схвана по-добре какво е отношението ви към връзките като цяло.

Тук съм, с цел да ви кажа, че няма нищо неприятно в това да ви пука за бройката на човек. Когато решавате да бъдете свързани с някого за цялостен живот или за миг, е добре да знаете неговата история.

 жена долни дрехи iStock

Това нормално включва да знаете по кое време за финален път обещано лице е било тествано за полово излъчени заболявания (ППБ), само че може също толкоз елементарно да включва броя на хората, с които е било обещано лице. Сега аз ще бъда първата, която ще каже, че бройката няма особена връзка със здравето на индивида. Може да си спал с 200 души и в никакъв случай да не си имал нито един проблем или да си спал с един човек и да си получил ППБ. По-скоро считам, че бройката има значение от позиция на душевното положение на човек.

Ще употребявам себе си като образец. Обикновено не дремя с някого, с който нямам връзка или не считам да имам такава връзка. Единствения път, когато го направих, се почувствах много зле. Това частично има връзка с метода, по който съм израснала. Израснах в семейство с двама родители, тъй че всичко, което в миналото съм знаела, е да имам непрекъсната връзка с един човек и по-късно да пораствам с този човек. Това израстване сигурно включваше да се научим да се задоволяваме един друг. Никога не съм имала настройката, че нуждая се от разнообразни сътрудници, с цел да схвана какво одобрявам или че просто ще дремя с някого, тъй като го считам за прелъстителен, без никакви условия. Ето за какво това какви са възгледите на моя евентуален сътрудник в това отношение има значение за мен, изключително в случай че са доста по-опитни от мен или в случай че възгледите им се разграничават доста от моите.

Но това не е по този начин за всички. Познавам доста хора на моята възраст (22), които биха ви посъветвали да живеете допустимо най-добре и да изследвате сексуалността си с колкото хора пожелаете, стига да сте в сигурност. Винаги ми е забавно да схвана за какво мислят по този начин за множеството сътрудници и какво им носи това, с изключение на да могат да кажат, че имат опит.
 Какво дамите желаят да кажат на мъжете по отношение на секса, само че си премълчават  Какво дамите желаят да кажат на мъжете по отношение на секса, само че си премълчават  Какво дамите желаят да кажат на мъжете по отношение на секса, само че си премълчават  Какво дамите желаят да кажат на мъжете по отношение на секса, само че си премълчават
Може да бъркам, само че когато човек няма друго пояснение за какво има толкоз доста сътрудници, с изключение на любовта и другите прекарвания, които тя предлага, не мога да не си помисля, че това има нещо общо с компликации при обвързването и построяването на доверие към някого. Това може да се дължи на обстоятелството, че са се отворили и са били правилни на един човек, който ги е предал, и вследствие на това отхвърлят да бъдат уязвими още веднъж, до момента в който не намерят „ единствения “. Може да се дължи на обстоятелството, че те в никакъв случай не са виждали своите родители, другари или близки в непрекъснати взаимоотношения. Може би са се научили да изключват страстите си от връзките, което им разрешава елементарно да минават от един сътрудник към различен, без даже да се замислят за това.

Така или другояче, постоянно мисля, че има по-дълбока причина зад това за какво някой прави нещата, които прави. Тази информация може да бъде потребна при установяване на това дали човек в действителност ви харесва и е подготвен да гради с вас или просто ще ви гледа като друго тяло, което да добави към своя лист. Техните възгледи за броя, както всяка друга тематика, могат да ви дадат визия какво ценят. Ако тези стойности по някаква причина не съответстват с вашите, вие сте свободни да решите дали желаете да продължите да инвестирате време в тях. Но най-малко можете да го извършите, като знаете всички обстоятелства.

 жена долни дрехи iStock

Като цяло считам, че бройката има значение и че е заслужено човек освен да пита, само че и да избере да се интересува от отговора, който получава. Ако бройката наистина нямаше значение, тогава хората нямаше да се усещат неловко, когато схванат, че някой е непорочен и схванат, че това е спомагателна отговорност за тях. Хората не биха отхвърлили евентуални любовници, когато считат, че бройката им е прекомерно висока или прекомерно ниска за техните стандарти. Хората не биха изпитали такова облекчение, когато се окаже, че техният сътрудник е толкоз умел, че не би трябвало да ги учат на нищо и описът продължава безпределно. Но това се случва на всеки.

Колкото и да си споделяме, че не ни е грижа за нещо, надълбоко в себе си в действителност ни е грижа. Така че, в случай че сте от хората, които се интересуват от броя, тогава признайте това и не позволявайте на останалите да ви изкарват неприятното момче/момиче заради това. А в случай че в действителност не ви е грижа за броя, не съдете индивида, който го е, тъй като всички имаме нещо, което ни интересува за разлика от някой различен.
 Видовете секс, които би трябвало да опитате преди брака  Видовете секс, които би трябвало да опитате преди брака  Видовете секс, които би трябвало да опитате преди брака  Видовете секс, които би трябвало да опитате преди брака
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР